Jurek Bemanning

Ekonomisstudent sökes till Bolist Logistik

Ekonomistudent sökes till Bolist Logistik i Helsingborg!

Om verksamheten:
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning:
För vår kunds räkning söker vi nu en Ekonomistudent till Bolist Logistik i Helsingborg. Du kommer arbeta heltid under vecka 23-32. Det finns möjlighet att tillträda tjänsten under maj med möjlighet till upplärning på deltid.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
- Hantera inkommande leverantörsfakturor
- Matcha inkommande varufakturor mot inköpsorder
- Hantering av manuella kundfakturor
- Enklare arbetsuppgifter inom ekonomi

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som studerar Ekonomi på högskolenivå. Som person är du organiserad, noggrann och positiv. Du har ett gediget intresse för ekonomi och tycker om att lära dig nya saker.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du behärskar Officepaketet väl. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska.

Du erbjuds:
En utmanande och spännande roll hos ett bolag med driv och engagemang. Vi kan erbjuda rätt person ett stimulerande, roligt och utmanande arbete i ett spännande företag.  Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start:
Möjlighet att tillträda tjänsten i maj på deltid.

Sista ansökningsdag:
Intervjuer sker löpande

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område:
Helsingborg
Skåne län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Helsingborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomisstudent sökes till Bolist Logistik