Jurek Bemanning

Ekonomisassistent sökes till GlasLindberg

Om verksamheten
GlasLindberg, grundat redan 1904, är Sveriges ledande tillverkare av fasadprodukter - fasader tak, dörrar och fönster - i glas och aluminium. Framgången bygger på engagemang för alla uppdrag, stora som små, samt våra medarbetares kompetens och skaparkraft. Våra åtaganden spänner sig från projektering till färdiginstallerad produkt.
Vi bedriver försäljnings- och entreprenadverksamhet från fyra orter i Sverige – Malmö, Strömsnäsbruk, Örebro och Örnsköldsvik. I Strömsnäsbruk  har vi en modernt utrustad fabrik med produktionslinjer för dörrar/fönster resp. fasader/tak och specialprodukter. Huvudkontoret ligger i Malmö. Vi är idag 80 medarbetare och omsätter runt 210 Mkr.

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent kommer du ha en självgående roll där dina arbetsuppgifter bland annat består av kontoavstämningar, fakturering, ta fram underlag vid revision samt inläsning av leverantörsfakturor. I fakturahanteringen ingår även kontering/fördelning av leverantörsfakturor, registervård av leverantörsfakturor, bortbokning av leverantörsfakturor samt registrering av nya leverantörer. Intrastatrapportering till SCB ingår samt övrig förekommande administration på en ekonomiavdelning. I tjänsten ingår det även att vara ansvarig för receptionen och tillhörande växel. Du kommer att beställa kontorsmaterial, posthantering, arkivering och övrig kontorsservice.

Vem är du?
Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning samt har 2-5 års arbetslivserfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter. Som person är du noggrann, driven och engagerad med en god samarbetsförmåga och god känsla för service. Du trivs med att arbeta i grupp och är en lagspelare.

Du erbjuds
Du kommer erbjudas en bred, omväxlande roll på ett spännande företag. Du kommer att arbeta i moderna lokaler i Västra Hamnen.
Företaget präglas av en professionell miljö med korta beslutsvägar. Kulturen i bolaget är prestigelös och alla arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål.
Tjänsten är på deltid om ca 75-80% och är en direktrekrytering till GlasLindberg. Tjänsten är en tillsvidare anställning som kan komma att inledas med en provanställning.

Start
Omgående

Sista ansökningsdag
I denna rekrytering samarbetar GlasLindberg med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson, karin.thorstensson@jurek.se
. Urval sker löpande varför vi snarast ser fram emot din ansökan.

 

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 november . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomisassistent sökes till GlasLindberg