Jurek

Ekonomiinriktad administratör till bolag i Västberga

Vill du ha en nyckelroll och vara en del av en utvecklingsorienterad organisation med fokus på tillväxt? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Hos oss får du frihet under ansvar att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Nu söker vi en ekonomiinriktad administratör till vår kund i Söderort.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör kommer du att bli en del av ett glatt och engagerat team som idag sitter i Göteborg, Stockholm och Jönköping och tillsammans hjälps åt att stödja verksamheten med administration och ekonomi. Rollen innebär att stötta verksamheten med avtals-och personaladministration, kundfakturering, hantering av leverantörsfakturor, ekonomiuppföljning och mycket mer. Ingen dag är den andra lik!

 

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av:

• Projekt- samt avtalsadministration

• Hela kundfaktureringsflödet; Fakturering, kreditering, flytt av kostnader, m.m

• Hantering av leverantörsfakturor

• Hantering av tidrapporter och löner

• Uppföljning av ekonomi och leveransprocess

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och tidigare erfarenhet av administrativt arbete, ekonomi och fakturahantering. Har du arbetat som exempelvis ekonomiadministratör eller ekonomiassistent tidigare är det ett stort plus. Har du erfarenhet av större flöden från större bolag är det också fördelaktigt, likaså om du har tidigare erfarenhet i systemet Agresso.

 

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är serviceinriktad, lyhörd och gillar att ta ansvar. Viktigt är också att du trivs i ett högt tempo, är strukturerad och engagerad. Som person faller det dig naturligt att bemöta kunder, kollegor och medarbetare på ett trevligt och professionellt sätt. Vi tror att din serviceinriktade inställning, flexibilitet och samarbetsförmåga i kombination med ett effektivt och strukturerat arbetssätt med fokus på leverans och kvalitet är framgångsfaktorer för den här tjänsten.

 

Du kommer få ta del av både internutbildningar och upplärning av systemen som en del av din introduktion. Kunden har kunder och leverantörer inom offentlig sektor och myndighet och kommer genomföra en säkerhetsprövning på slutkandidat. Därav förutsätter vi att du inte har några anmärkningar i belastningsregistret.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som administratör hos en av Nordens största arbetsgivare inom sin sektor och dom har i flera år blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare. Kontoret är beläget i Västberga och är promenadavstånd från Telefonplans tunnelbanestation.

 

Du erbjuds ett hyrköp och kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning de första 6 månaderna för att sedan bli överrekryterad om båda parter är nöjda. Start är omgående. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall via mail: sophie.hersvall@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiinriktad administratör till bolag i Västberga