Jurek

Ekonomihandläggare till gymnasieskola i Haninge

Självgående och ansvarstagande Ekonomihandläggare sökes till gymnasieskola i Haninge. Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

Rollen som Ekonomihandläggare innebär daglig kontakt med leverantörer, arbetskamrater och elever där din samarbetsförmåga av stor betydelse. Dina arbetsuppgifter är daglig bokföring såsom registrering av kund- och leverantörskontra, avstämningar, momsrapportering samt månads- och årsbokslut. Arbetet kommer att ske i redovisningssystemet Raindance. Du arbetar även med Cognos, Visma collectors, UEDB och Heroma lön- och personalsystem samt elevsystemen SchoolSoft.

 

I din arbetsbeskrivning finns även ankomstregistrering av post och gallring av material som ska till Region Stockholms arkiv.

 

 

Vem är du?

Du har stor egen drivkraft med förmåga att se möjligheter. Du är självgående, ansvarstagande, strukturerad och ordningsam. Du är lyhörd, social och prestigelös och är serviceinriktad. För oss är det viktigt med ett positivt och kamratligt arbetsklimat och det bidrar du självklart till. Vi ser gärna att du uppfyller följande;

 

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi

• Flera års erfarenhet av likande arbete inom ekonomi, tex ekonomihandläggare eller ekonomiassistent

• Meriterande är om du har tidigare arbetet i ekonomisystemet Raindance

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på deltid (60–80%) med start omgående och löper tom. november 2022. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Haninge

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Haninge . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomihandläggare till gymnasieskola i Haninge