Jurek

Ekonomichef till utbildningskoncern i centrala Stockholm

Till vår kund, som är en internationell utbildningskoncern, söker vi nu en ekonomichef där du initialt kommer att kliva in i en konsultroll med möjlighet till överrekrytering till vår kund på sikt. I rollen kommer du att ta ett helhetsgrepp om den svenska finansorganisationen och ansvara för både redovisnings- och controllerteamen. I din roll kommer du att identifiera förbättringsmöjligheter och driva förändringar samt föreslå och implementera nya lösningar, inklusive att veta delaktig i en långsiktig planering för ett nytt globalt ERP-system. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 

  • Kvalitetssäkring av redovisningen i koncernens dotterbolag
  • Kompetenskartläggning av finansteamet
  • Kvalitetssäkring av de utländska dotterbolagens rapporterade bokslut
  • Föreslå och driva igenom förbättringsprocesser

 

Vem är du?

Du har en utbildning inom ekonomi och har några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiskt arbete. Du behöver inte ha haft personalansvar sedan tidigare men du har en förmåga att få med dig ett team och skapa en god sammanhållning i gruppen. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och kan säkerställa korrekt rapportering samt se över teamets kompetenser och utveckla juniora medarbetare genom ett gott ledarskap. Har du tidigare erfarenhet av driva implementeringsprojekt är detta meriterande. Du har en god förmåga att anpassa dig och agera i en dynamisk och föränderlig miljö och du kommunicerar väl på både svenska och engelska.

 

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

 

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Jurek med start i augusti. Uppdraget förväntas löpa 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering. Du kommer att arbeta hos vår kund i fina lokaler i centrala Stockholm. Arbetet är förlagt på heltid med viss möjlighet till distansarbete.

 

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek.

 

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

 

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 juli


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomichef till utbildningskoncern i centrala Stockholm