Jurek

Ekonomichef till spännande finansbolag

Vill du axla rollen som ekonomichef i ett attraktivt bolag inom fond-/ och fastighetsförvaltning?  

 

Nu söker vi dig med skinn på näsan som trivs i en dynamisk miljö. Du är strategiskt lagd och har ett driv att utveckla och att utvecklas.  

 

Du kommer att få personalansvar för 2 personer och din huvudsakliga roll blir att kvalitetsgranska och göra löpande avstämningar. I din roll ingår även koncernkonsolidering samt framtagande av budget och prognoser och du kommer att tillhöra en strategisk ledningsgrupp.   

 

Vi ser att du har universitetsutbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av redovisning och revision.  

 

Det här är en stor möjlighet att få vara med på en riktigt spännande resa där du både får bidra med din kunskaper och lära dig mycket på vägen. 

 

Företaget är ett finansbolag som verkar inom fond- och fastighetsförvaltning i kommersiella fastigheter. Bolaget grundandes för snart 20 år sedan och har sedan start gjort transaktioner för närmare 20 miljarder. Bland investerare i de fonder som bolaget förvaltar finns såväl större institutioner och stiftelser som traditionella kapitalförvaltare och privata investerare. Vår målsättning är att med vår samlade kunskap och erfarenhet vara en ansvarsfull och långsiktig partner till företag, kommuner och regioner för samhällsutveckling samtidigt som vi vill skapa bästa möjliga avkastning till våra investerare. 

 

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. 

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 november

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomichef till spännande finansbolag