Jurek Bemanning

Ekonomichef till roligt uppdrag

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en ekonomichef till ett expansivt företag beläget i Mölndal. I din roll som ekonomichef kommer du att arbeta med alltifrån månadsbokslut och årsbokslut till löner och reseräkningar. Du har ett övergripande ansvar för ekonomin och arbetar i en operativ roll. Övriga arbetsuppgifter som förekommer är statistikrapportering, avstämningar samt kund- och leverantörsreskontra.

Detta är ett mindre företag med en arbetsgrupp om 13 personer, där arbetsmiljön präglas av god stämning, engagemang, kompetens och prestigelöshet. Uppdraget är initial ett interims uppdrag på 1-2 månader men kan komma att bli längre.

Vem söker vi?
Till denna roll söker vi dig som har en universitetsexamen inom ekonomi och har jobbat minst 10 år i en liknande roll. Du har vana av brett ekonomiarbete och har ett prestigelöst förhållningssätt. För att trivas i denna roll tror vi att du är trygg i din roll som ekonom, driven, engagerad, noggrann och lösningsorienterad. Kanske har du vana av arbete som konsult sedan tidigare och gillar att ta dig an nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter!

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll med mycket utvecklingsmöjligheter på ett expansivt företag beläget strax utanför Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 1-2 månader initialt. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:
Mölndal
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Mölndal

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomichef till roligt uppdrag