Jurek Bemanning

Ekonomichef till Helsa

Om verksamheten

Helsa är ett privat hälso- och sjukvårdsföretag med över 600 medarbetare. Helsa har stabila och långsiktiga ägare som samarbetar med företag som bidrar till ett hållbart samhälle. Inom koncernen arbetar vi med primärvård och företagshälsovård och verkar på flera olika orter runtom i landet. Vi ser att en omvärld i ständig förändring ställer höga krav på oss som vårdgivare att följa med genom kontinuerligt utvecklingsarbete. Tillsammans utvecklar vi framtidens hälso- och sjukvård idag. Läs mer om oss på: www.helsa.se

I rollen som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för ekonomiarbetet i Helsas verksamheter. Rollen har ett fokus på controlling, rådgivning till region- och verksamhetschefer och är en del av i ledningsgruppen. Rollen verkar framåtriktat, identifierar utmaningar och är rådgivare kring lösningar. Direktrapporterande funktioner kommer att vara redovisningschefen, en controller och rollen rapporterar till VD. Tjänsten är placerad på huvudkontoret på Östermalm/Stockholm.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för analys och uppföljning av koncernens verksamheter
  • Ansvara för ekonomi- och lönefunktionen inom koncernen
  • Koncernredovisning
  • Årsbokslut
  • Rapportering till ledningen
  • Finansiering
  • Kontakt med revisorer

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har erfarenhet av en ledande roll i en ekonomifunktion. Du har mycket goda kunskaper inom controlling och analysarbete och vill ha en rådgivande roll. Du har tidigare haft personalansvar och trivs som ledare.Dina redovisningskunskaper är på en hög nivå och du har kunskaper i koncernredovisning. Vi tror att din erfarenhet kommer till stor del från bolag och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från privat vårdbolag. Bolaget har tidigare genomfört en del förvärv så vi ser det som meriterande om du har varit delaktig i förvärvsprocesser.

För att passa till tjänsten som ekonomichef bör du vara en teamorienterad och pedagogisk person med förmåga att kommunicera till alla funktioner i organisationen. Du är driven, resultatinriktad och motiveras av att driva verksamheten för att vara lönsam. Vidare är du ansvarstagande, lösningsfokuserad och trivs med att arbeta i en organisation som förändras.

Du erbjuds
Vi på Helsa vill göra skillnad. Vi vill vara med och förändra dagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård. Vi agerar på en växande marknad och vårt fokus är att erbjuda den bästa vården. Du kommer att få en ledande roll i organisationen, ingå i ledningsgruppen och ha kontakt med alla delar i verksamheten.

I den här rekryteringen samarbetar Helsa med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander på telefon: 0736-12 05 55. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Mari Jehrlander
0736-120555

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomichef till Helsa