Jurek

Ekonomichef till Continova

Vill du arbeta i en platt organisation med en familjär företagskultur? Vi söker nu en engagerad och prestigelös ekonomichef till vårt kontor i Kungsbacka!

 

 

Arbetsbeskrivning

I denna roll har du det övergripande ekonomiska ansvaret för Continovas fem bolag samt personalansvar för två duktiga ekonomiassistenter. Arbetsuppgifterna är varierande med såväl övergripande strategiska frågeställningar som "hands-on" uppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

 

- Övergripande ansvar för 5 bolag

- Ansvarig för redovisning och månads/-kvartals och årsbokslut.

- Årsredovisningar och skattedeklarationer

- Momsdeklaration, arbetsgivardeklaration, periodisk sammanställning, intrastat

- Budget

- Valutaköp

- Systemansvarig för Palette och Hogia Lön

- Delat HR ansvar med VD

- Lönehantering

 

Du rapporterar till VD samt är med i bolagets ledningsgrupp.

 

 

Vem är du?

Vi ser att du som söker är utbildad ekonom samt har ca fem års erfarenhet från kvalificerad redovisning. Vi ser även att du har förståelse och intresse för affärssystem och du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.

 

Som person är du lyhörd, pålitlig och prestigelös. Du har ett strukturerat arbetssätt och har en förmåga att se helheten samt kan blicka framåt för att kunna utveckla strukturer och processer. För att trivas hos oss trivs du i en företagskultur präglad av entreprenörsanda med stort engagemang och du uppskattar en roll som pendlar mellan högt och lågt. Du trivs i en central roll och är trygg i dina redovisningskunskaper.

 

 

Du erbjuds

Hos oss kommer du till en prestigelös, ödmjuk och öppen arbetsmiljö med engagerade kollegor. Continova har en haft en kraftig tillväxt de senaste fem åren och har en långsiktig plan att växa ytterligare.

 

 

Om verksamheten

Continova AB är en total leverantör av professionell utrustning och förbrukningsmaterial till Däck-och Bilverkstäder. De har ett brett produktsortiment för att säkerställa kvalitet och flexibilitet i leveransen till deras kunder. Utöver produkter erbjuder Continova även lösningar inom verkstadsplanering och utbildningar. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka med lager och administration i trevliga lokaler och företaget är representerat rikstäckande med representanter på fältet. Totalt är de cirka 45 anställda i en platt organisation som präglas av en familjär företagskultur. Bolaget finns på den nordiska marknaden och har dotterbolag i Danmark och säljkontor i Finland, Filial i Norge och ett fastighetsbolag ingår också i koncernen.

 

Område: Kungsbacka

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Kungsbacka . Publicerat : 13 november

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomichef till Continova