Jurek

Ekonomichef till Brover Group

Vill du ta nästa steg i karriären tillsammans med Brover Group? Här erbjuds du en ansvarsfull nyckelroll i en organisation med korta beslutsvägar och engagerade ägare! I rollen som Ekonomichef där du får en rolig och utvecklande tjänst hos en företagsgrupp som växer, utvecklas och är lönsam! Som Ekonomichef hos Brover AB blir du företagsgruppens ansvarige för ekonomiarbetet och kommer att bidra till koncernens utveckling.

 

Om företaget

Brover AB är ett investmentbolag och består av fyra driftsbolag där gruppen omsätter ungefär 150 miljoner kronor under 2022. Brover AB har har som mål att växa både organiskt och genom förvärv, och har under åren genomfört ett 20-tal förvärv.

 

Med en tydlig tillväxtstrategi befinner sig Brover i en spännande fas där effektivisering och digitalisering ligger högt upp på agendan.

 

Dina ansvarsområden

Som Ekonomichef rapporterar du till koncern-VD och du blir en nyckelperson i gruppens fortsatta utvecklingsresa. Som ekonomichef kommer du ansvara för att coacha och leda ekonomiteamet framåt och vidareutveckla arbetssätt och rutiner, även systemmässigt. Du kommer bland annat arbeta med analyser och rapportskrivning. Utöver detta kommer du även;

 

• Ha personalansvar för tre personer

• Säkerställa att företaget har en korrekt och kvalitativ redovisning

• Ansvara för upprättande av månads- och årsbokslut, deklarationer och upprättande av års- och koncernredovisning samt ansvara för budget- och prognosarbete

• Bidra till planeringen av företagets lönsamhetsutveckling och tillväxt

• Vara ett bollplank och stöd till våra VD i dotterbolagen

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären – kanske är du nyfiken på en helt ny bransch? Vi ser att du som söker har en kandidatexamen inom ekonomi samt har flertalet års erfarenhet av en liknande roll. Tidigare har du troligtvis arbetat som som controller, ekonomiansvarig/chef eller liknande.

 

Du har god erfarenhet av kvalificerad redovisning och att implementera processer och driva utvecklings- och förändringsarbete. Vi ser gärna att du har ledarskapserfarenhet och känner dig trygg med att ha personalansvar. Vidare har du en hög systemförståelse och kunskaper i Excel i kombination med mycket goda digitala kunskaper.

 

Som person är du strukturerad samtidigt som du har ett affärsmässigt driv. Du är kommunikativ, förtroendeingivande och duktig på att skapa samt bibehålla goda relationer.

 

Ansökan

Detta är en tillsvidareanställning om 100% med placering Borås & tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person! Vänta därför inte med din ansökan utan skicka in den redan idag då urval sker löpande.

 

I denna process samarbetar Brover Group med Jurek – vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jenny Rosenqvist på jenny.rosenqvist@jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Borås

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 september . Arbetsort : Borås . Publicerat : 2 augusti

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomichef till Brover Group