Jurek Bemanning

Ekonomichef till AB SvalövsBostäder och AB SvalövsLokaler

Om verksamheten:

AB SvalövsBostäder började som en stiftelse 1952 och växte 1969 genom införlivandet av stiftelserna Teckomatorpshem och Kågerödshem. 1995 ombildades stiftelsen till aktiebolag. Länge förvaltade bolaget även Svalövs kommuns verksamhetslokaler, men 2011 bildades AB SvalövsLokaler, som köpte de förvaltade fastigheterna av kommunen. Idag äger AB SvalövsBostäder 1047 hyreslägenheter, med 33 lägenheter under produktion och ytterligare fler under detaljplanläggning. AB SvalövsLokaler äger ca 90 000 m2 lokaler där Svalövs kommun är primärhyresgäst och har ständigt nya uppdrag under produktion. Samtliga nio tjänstemän och sex husvärdar är anställda i AB SvalövsBostäder.

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomichef har du övergripande ansvar för arbetet med båda bolagens ekonomi och du rapporterar till VD och styrelse. Till ditt stöd har du 0,9 + 0,25 ekonomiassistenter. Tjänsten omfattar även ansvar för bolagens IT- och systemstöd, vilket innebär goda möjligheter att utveckla välintegrerade arbetsmetoder.

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial högskoleutbildning inom ekonomi. Du har minst 3-5 års erfarenhet av fastighetsekonomi och är förtrogen med K3, lokal-/bostadsmoms, anläggningsregister, fastighetsvärdering, samt prognos-, budget- och bokslutsarbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med finansieringsfrågor, fastighetsrelaterad investeringskalkylering ekonomisk verksamhetsstyrning, känslighetsanalyser och prognostisering. Vidare är det önskvärt att du har intresse för eller erfarenhet av IT- och HR-frågor, då vissa arbetsuppgifter ingår inom de två områdena. Det är en fördel om du är bekant med hyresrättslagstiftningen och Allbolagen. Som person är du inte bara effektiv, noggrann och analytisk, utan även utvecklingsorienterad, kommunikativ och lyhörd. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och med din goda pedagogiska förmåga gör du fler delaktiga i resultatskapandet.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred, omväxlande roll i två fastighetsföretag med olika inriktningar. Kontoret finns i tempererade lokaler i centrala Svalöv, med tillgång till fri parkering.

Miljön är professionell, med korta beslutsvägar och en prestigelös, inkluderande, kultur där alla arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål.

Tjänsten, som är en tillsvidareanställning på heltid, kan eventuellt inledas med en provanställning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan.
Har du frågor kring tjänsten kontakta karin.thorstensson@jurek.se

Start
1 maj 2019

Område:
Svalöv
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson
karin.Thorstensson@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 9 februari . Arbetsort : Svalöv . Publicerat : 9 januari

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomichef till AB SvalövsBostäder och AB SvalövsLokaler