Jurek

Ekonomichef med intresse för förändringsarbete

Är du redo att ta nästa steg i din karriär med stora möjligheter till att påverka företagets framtida utveckling. Är du även en engagerad ledare med förmåga att involvera och utveckla ditt team.

 

Rollen som ekonomichef innebär möjlighet att påverka och bidra till utveckling i en familjär miljö med högt till tak.

Låter detta intressant kan det vara dig vi letar efter.

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som Ekonomichef kommer du att ha ett övergripande ansvar för både redovisning och rapportering vilket även innebär planering, koordinering och utveckling av bokslut, arbetssätt och processer. Du trivs med att driva förbättringsprojekt och skapa effektivitet både genom systemutveckling och coachning av medarbetare. Du kommer ansvara för ett team på 3 personer, vara del i ledningsgruppen och rapportera till VD.

 

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

• Ansvarar du för koncernens redovisning och finansiella rapportering

• Ansvara för månads- och årsbokslut

• Myndighetsrapportering

• Kontakt med revisorer

• Utveckla arbetsmetoder

• Automatisera och digitalisera rapporter

• Säkerställa redovisningsprocesser vid systemuppgraderingar

• Ad hoc arbete

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Vi ser att du har ett stort intresse av digitalisering och automation av ekonomiska processer. Som person är du proaktiv, engagerad, öppen och lösningsorienterad. Du har en naturlig fallenhet för att se helheten, en entusiasm att vilja bidra med teamkänsla och öppenhet för förändringar.

 

Du har erfarenhet av att leda och förmågan att coacha ditt team så de lyckas och får möjlighet att prestera sitt yttersta. Du motiveras av att träda in i en roll där du både får arbeta med strategier och processer och delta i det operativa arbetet. Du har god datavana och systemintresse och är en erfaren användare av Excel. Har du tidigare arbetat med IT relaterade projekt eller systemuppgraderingar och har ett intresse för automatisering är det ett plus. Du har en god kommunikativ förmåga och talar och skriver svenska obehindrat.

 

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelbefattning, direktrapporterande till vd, med intressanta och varierande arbetsuppgifter i en organisation som ligger i framkant och där du får vara med och bidra till att utveckla företaget ytterligare. Bolaget är privatägt och placerat i norrort omsätter cirka 450 miljoner kronor med drygt 200 medarbetare.

 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomichef med intresse för förändringsarbete