Jurek Bemanning

Ekonomiasssistent till Region Kronoberg

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Till redovisningsstöd i Region Kronoberg söker vi nu en ekonomiassistent med placering i Växjö. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår arbete med fakturor, konto-/kassaavstämningar samt övrig löpande redovisning.

 

Vi söker dig med gymnasieutbildning, gärna ekonomi eller liknande. Du ska ha goda svenska och engelskkunskaper i både tal och skrift. Har du eftergymnasial utbildning är meriterande men inget krav. Du har gärna jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare, men det är inget krav. Som person är du noggrann, strukturerad och gillar att arbeta i team. Du är ödmjuk men nyfiken och social.

 

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se.

 

Ansök på www.jurek.se

 

 

Område:
Växjö
Kronobergs län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Karin Thorstensson

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 augusti . Arbetsort : Växjö

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiasssistent till Region Kronoberg