Jurek Bemanning

Ekonomiassistent/löneadministratör till Inission

Har du ett öga för detaljer och månar om struktur och rutiner? Trivs du med registreringssysslor och uppskattar självständigt arbete? I denna roll, placerad i Järfälla, får du möjlighet att kombinera ekonomi med stimulerande administrativt arbete och löneadministration.


Arbetsbeskrivning

I rollen som Ekonomiassistent/löneadministratör jobbar du heltid och fokus ligger på arbete med kund- och leverantörsreskontra samt löner. Även administrativa arbetsuppgifter förekommer.

På kontoret i Järfälla arbetar totalt 45 anställda, varav 12 tjänstemän och 33 i fabriken som ligger vägg i vägg med kontoret. Du kommer ingå i ekonomiteamet på 2 personer och rapporterar till ekonomichefen.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av:
• Kund och leverantöresreskontra – ankomstregistrering av fakturor i systemet Monitor, betalningar, factoring, momshantering, avstämningar samt olika rapporter och statistik.
• Löner – löneberedning för totalt 45 löner (3 dagar i månaden), administrativ hantering av anställningsavtal, utfärda arbetsgivarintyg och övriga intyg, svara på förfrågningar, redovisa statistik
• Diverse administrativa arbetsuppgifter – liten posthantering, svara i växeln ibland, deltagande i olika interna projekt


Vem är du?

Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom löneadministration och lönesystem. Du har erfarenhet av fakturahantering och registrering och bokföring av leverantörsfakturor. Vidare ser vi att du har yrkesutbildning i löneadministration och lönesystem samt är flytande i tal och skrift i svenska och bra engelska i tal och skrift.

Som person är du noggrann och har ett strukturerat arbetsrätt, följer deadlines och interna rutiner. Du är ansvarstagande och gillar att planera, har lätt för att prioritera och trivs att registrera stora volymer. Du är en positiv och serviceinriktad teamplayer med god kommunikativ förmåga.


Du erbjuds

En roll som ekonomiassistent/löneadministratör med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde 1:a december 2019 och omfattar heltid på 40 h/veckan med utrymme för flextid.

Du kommer inledningsvis bli anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och om samarbetet fungerar bra blir du överrekryterad till kund efter 3 månader. Vid fast anställning hos kund gäller kollektivavtal Teknikavtalen, pension i Collectum, förskottsemester 20 dagar, flextid, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, parkeringsplatser skulle finnas.

I den här rekryteringen samarbetar Inission med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Sophie Hersvall på sophie.hersvall@jurek.se


Om verksamheten

Inission är en lönsam totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin samt styr och reglerteknik. Företaget ingår en koncern som har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Tallinn, Trondheim och även ett säljbolag i Köpenhamn.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Sophie Hersvall


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 december

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent/löneadministratör till Inission