Jurek Bemanning

Ekonomiassistenter sökes till deltidsuppdrag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta deltid som ekonomiassistent. Kanske är du student och vill kombinera ett uppdrag med dina studier eller så har du erfarenhet av branschen och är intresserad av att arbeta 50%. Vi arbetar löpande med uppdrag inom ekonomi och vill komma i kontakt med dig som söker efter nya utmaningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kan komma att innefatta: Löpande bokföring, leverantörs- och kundreskontra, avstämningar, fakturahantering, betalningspåminnelser, administration av utlägg, delaktig i månadsbokslut och andra förekommande ekonomirelaterade arbetsuppgifter.

Vem är du?
Vi söker dig som har eller läser en pågående utbildning från högskola inom ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande ekonomitjänster. Du känner dig bekväm att använda engelska och svenska i både tal och skrift och har du dessutom arbetat i olika affärssystem är detta meriterande.

Som person är du hjälpsam, noggrann och engagerad. Du är även kommunikativ och serviceinriktad samt tar egna initiativ med en lösningsorienterad approach.

Du erbjuds
Vi arbetar med spännande uppdrag inom ekonomiområdet och du erbjuds möjligheten att skaffa dig bred erfarenhet och ett utökat kontaktnät. Vi arbetar löpande med att hitta rätt kandidat för rätt uppdrag och gör vårt yttersta för att hitta den perfekta matchningen. För mer information kontakta Talent Manager Tilda Dahlberg på telefon 031-712 83 48 alternativt på 
tilda.dahlberg@jurek.se

Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande så skicka in din ansökan på www.jurek.se

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Tilda Dahlberg
tilda.dahlberg@jurek.se

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 27 oktober . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistenter sökes till deltidsuppdrag