Jurek

Ekonomiassistenter sökes för framtida uppdrag

Arbetsbeskrivning
Då vi ser ett ökat behov av ekonomiassistenter hos våra kunder i Göteborg med omnejd, söker vi nu engagerade ekonomiassistenter till framtida uppdrag inom ekonomi. Har du jobbat i en roll som ekonomiassistent tidigare och känner att du är redo för nästa steg i karriären är vi på Jurek gärna en del av den resan. Vi samarbetar med flertalet härliga kunder inom varierande branscher och får kontinuerligt in nya, spännande uppdrag.

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men det kan vara alltifrån kund- och leverantörsreskontra, attestering av fakturor, kontering, löpande bokföring, scanning av fakturor och mycket mer!

Oavsett hur länge du har varit verksam inom ekonomiområdet så är du varmt välkommen med din ansökan!


Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat med ekonomirelaterade arbetsuppgifter tidigare. Som person tror vi att du är framåt, social, noggrann och flexibel. Du ser vad som behöver göras och hjälper gärna till där det behövs. Du trivs med en varierande arbetsdag och gillar att arbeta med siffror.


Du erbjuds

Som konsult hos oss erbjuds du utvecklande och spännande uppdrag ute hos någon av våra kunder inom varierade branscher. I den här processen söker vi ekonomiassistenter som ser fram emot nya utmaningar framöver och gärna arbetar som konsult hos oss på Jurek, uthyrd till någon av våra kunder i Göteborg med omnejd. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin på: 
elin.gulin@jurek.se

Område: Göteborg
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu

 


 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 3 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistenter sökes för framtida uppdrag