Jurek

Ekonomiassistenter inom leverantörsreskontra

Till vår kund, en redovisningsbyrå i Söderort söker vi nu flera drivna och engagerade ekonomiassistenter inom leverantöresreskontra med start omgående. Uppdraget löper 6 månader och kunden ser långsiktigt på tjänsten varför chans till fast anställning om samarbetet har fungerat bra finns efter 6 månader. Du kommer ingå i ett härligt team på totalt 5 personer på ekonomiavdelningen.

 

 

Arbetsbeskrivning:

Dina främsta arbetsuppgifter kommer innefatta arbete med leverantörsreskontra från ax till limpa för byråns kunder samt vara delaktig i arbetet med digitalisering och förbättringsarbete av processen.

 

Kunden arbetar i Fortnox.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom leverantörsreskontra. Du har förståelse för flödet och hur man konterar en faktura. Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du är en lagspelare, positiv och har ett lösningsorienterat förhållningsätt. För att vara framgångsrik i rollen ser vi också att du trivs i ett högt tempo, är flexibel och har en hög servicekänsla.

 

 

Du erbjuds

En roll som ekonomiassistent på en redovisningsbyrå med drivna och engagerade kollegor. För rätt person finns chans till fast anställning. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistenter inom leverantörsreskontra