Jurek

Ekonomiassistent/Ekonom till Kretslopp & Vatten i Göteborg!

Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande roll som ekonom till Kretslopp & Vatten i Gamlestan! Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst sex månader framåt, med goda möjligheter till förlängning.

 

Arbetsbeskrivning

Kretslopp & Vatten arbetar för att göteborgarna alltid ska ha rent vatten i kranen, att soporna tas om hand på ett miljövänligt sätt och att stadens avloppsvatten leds bort till reningsverket.

 

Verksamheten är en kommunal förvaltning i Göteborgs Stad som leds av Kretslopp och vattennämnden och finansieras till största delen av de avgifter som kunderna betalar, men har också vissa skattefinansierade uppdrag.

 

Som ekonom kommer du att arbeta med härliga kollegor i ett ekonomiteam med främsta fokus att stötta verksamhetens ekonomifunktion i allt från ax till limpa, i nära samarbete med ditt team och andra avdelningar internt.

 

Arbetsuppgifter:

- Löpande bokföring

- In/utbetalningar

- Avstämningar

- Fakturahantering

 

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig mycket trygg i rollen som ekonom. Som person är du proaktiv och strukturerad med stor känsla för detaljer och du bör ha några års relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi och redovisningsområdet.

 

Kvalifikationer:

- Ekonomiutbildning motsvarande 3-årig gymnasial utbildning

- Erfarenhet av bokslutsarbete, redovisning och fakturahantering

- Datavana och erfarenhet av Excel, Agresso eller Proceedo eller motsvarande system

 

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som ekonom hos Kretslopp & Vatten i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst sex månader framåt, med goda möjligheter till förlängning.

 

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent/Ekonom till Kretslopp & Vatten i Göteborg!