Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till vårdbolag i centrala Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ekonomiassistent med minst några års erfarenhet av liknande roll till ett bolag inom vård och hälsa. Du kommer tillhöra ekonomiavdelningen i en koncernövergripande funktion och vara en del av koncernens administration. Du ingår i ett team på 7 personer. Är du den drivna och ansvarstagande ekonomiassistent vi letar efter kan vi erbjuda dig varierad roll på en trevlig och trygg arbetsplats.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Systemansvarig för vårt leverantörshanteringssystem Palette
  • Ansvara för leverantörsreskontra
  • Kundfakturering, externt och internt
  • Arbeta med anläggningsregistret
  • Avstämningsarbete vid månadsbokslut
  • Utbilda medarbetare i PaletteVem är du?

För att passa in hos oss är du en prestigelös person som har ett starkt driv och entusiasm för arbetet. Du ser möjligheter till förbättringar och tycker det är kul att ta dig an interna projekt.


Du är en proaktiv och initiativtagande person som vill utvecklas både på egen hand och ihop med resten av teamet. Vi ser att du är ansvarstagande, noggrann och har en vilja att leverera kvalitet samtidigt som du på ett positivt sätt tar dig an nya utmaningar.


Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet från att arbeta med stora flöden av kund- och leverantörsreskontra samt avstämningsarbete. Du har goda kunskaper inom redovisning och bokföring, gärna med eftergymnasial påbyggnad. Du har även god datorvana och känner dig bekväm med Officepaketet (Word, Excel).Du erbjuds

Du välkomnas in i en i ett företag med låg personalomsättning och trevlig atmosfär. Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på heltid och arbetstiderna är sedvanliga kontorstider med möjlighet till flextid.


I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707-51 93 43 eller marie.kallstrom@jurek.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

 


Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Marie Källström

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till vårdbolag i centrala Stockholm