Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till Vårby

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

 

Arbetsbeskrivning

Till vår kund i Vårby, söder om Stockholm söker vi nu en ekonomiassistent som kan arbeta självständigt med löpande redovisning, avstämningar, uppföljning och månadsrapporter. Du kommer att vara delaktig i delårs- och årsbokslut, deklarationer, betalning och redovisning av moms, arbetsgivaravgifter och inkomstskatt, pensionsskuldsberäkning samt anläggningsredovisning. Uppdraget, som är ett föräldravikariat, omfattar heltid med start i oktober och ett år med möjlighet till förlängning.

 

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna infattar:

  • Kundreskontra
  • Leverantörsfakturaprocessen
  • Avstämningar
  • Övrig löpande redovisning
  • Ad hoc förfrågningar

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och minst ett års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har arbetat i Visma samt om du har erfarenhet av att arbeta i kommunalverksamhet. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.  Som person är du service-minded, noggrann, pedagogisk och har förmåga att arbeta självständigt.

 

 

Du erbjuds

En roll som ekonomiassistent hos vår kund i Vårby. Uppdraget, som är ett föräldravikariat, omfattar heltid med start i oktober och ett år med möjlighet till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning

Denna roll är för dig som är flexibel, har ett stort driv och som tycker om att arbeta självständigt i din roll men ändå nära dina med kollegor. 

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

 

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 oktober . Arbetsort : Vårby

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till Vårby