Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till uppdrag i Tyresö

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent med erfarenhet av reskontraarbete till ett längre uppdrag i Tyresö.

Vi söker dig som självständigt vill arbeta med operativ kund- och leverantörsreskontrahantering. Du kommer att ansvara för det dagliga arbetet inom respektive reskontra, in- och utbetalningar, påminnelsehantering, avstämningar och viss stöttning inför rapportering. Du sitter i lokaler i Tyresö och rapporterar direkt till ekonomichefen.


Vem är du?

Viktigt för denna roll är att du har en stark administrativ ådra samt att du har några års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent med ansvar för reskontra. Du trivs att arbeta självständigt och i en roll med omväxlande arbetsuppgifter. Du är matematiskt och strukturerat lagd och du har goda kunskaper i Excel.

Som person är du ödmjuk, social och kommunikativ. Du är även ansvarsfull, noggrann och orädd men framförallt är du självgående! Du tar gärna egna initiativ och trivs med självständigt arbete. Vidare besitter du mycket goda kunskaper i såväl engelska som svenska i både tal och skrift. Detta då den mesta av kommunikationen sker på engelska. Har du tidigare erfarenhet av affärssystemet SAP är det meriterande.


Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos kund. Tjänsten är placerad i Tyresö och är en visstidsanställning som till en början löper fram till årsskiftet, start omgående eller enligt överenskommelse.


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.


Ansökan

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Paus på Sophie.paus@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail!
 

Område:

Tyresö
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Sophie Paus


Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Tyresö . Publicerat : 4 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till uppdrag i Tyresö