Jurek

Ekonomiassistent till uppdrag i Linköping och Karlskoga

Till vår kund, ett internationellt företag inom transportmedelindustrin söker vi nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra med placering i Karlskoga alternativt Linköping. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och löper fram till sista januari 2022. 

 

Arbetsbeskrivning:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Leverantörsreskontraarbete

• Hantering av leverantörsfakturor främst avseende materialinköp 

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och minst 1 års erfarenhet av leverantörsreskontra. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. 

 

 

Du erbjuds

En roll som ekonomiassistent med start omgående och löper fram till sista januari 2022.  Tjänsten omfattar heltid och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område: Linköping

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 30 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till uppdrag i Linköping och Karlskoga