Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till Travel Beyond

Har du ett öga för detaljer och månar om struktur i redovisningen? Trivs du med att ge service och uppskattar ett brett och varierande ekonomiarbete? I denna roll, placerad i centrala Stockholm, får du möjlighet att kombinera ekonomi med stimulerande administrativt arbete.

 


Arbetsbeskrivning

I rollen som Ekonomiassistent jobbar du deltid (70-80%) och fokus ligger på arbete med kund- och leverantörsreskontra samt löpande redovisning. Tjänsten jobbar tätt med Travel Beyonds Ekonomichef och har även mycket extern kontakt.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Leverantörsfakturahantering
  • Betalningar både inom Sverige och utlandet
  • Kundreskontra
  • Löpande bokföring
  • Arbete i ekonomisystemet VISMA Net samt bokningssystemet Travelwire
  • Behjälplig till bolagets ekonomichef
  • Behjälplig till bolagets VD
  • Övergripande ansvar för att allt fungerar på kontoret inkl. enklare inköp.

 

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i ekonomi samt är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

 

Som person har du förmåga att kombinera noggrannhet med effektivitet. Du är positiv i ditt sätt och har ett naturligt driv och framåtanda. Vidare har du lätt för att anpassa dig till nya situationer och trivs med att ge service.

 


Du erbjuds

Vi erbjuder en kreativ arbetsplats med högt i tak och god stämning. Du kommer att ha mycket social kontakt och får jobba brett med redovisning och administration.

 

I den här rekryteringen samarbetar Travel Beyond med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på tel. 073-745 06 46. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om verksamheten

Travel Beyond skräddarsyr exklusiva researrangemang över hela världen till beresta resenärer med höga krav på kunskap och service utöver det vanliga. Du kan läsa mer om oss och vår verksamhet på www.travelbeyond.se

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Deltid

 

Kontakt:

Emelie Baeckström

073-745 06 46

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till Travel Beyond