Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till Telehantering i Hägersten

Telehantering är ett företag med mångårig erfarenhet och stort kunnande inom tele-, data- och säkerhetsinstallationer. Vi är idag ca. 70 anställda med ägandet slutet inom företaget. Vi är fabrikatsoberoende och inriktar oss på en lösning som passar kundens behov. Telehantering erbjuder hjälp med installation, service och dokumentation. Exempel på Telehanterings kunder är Stockholms Slott, Ulriksdals Slott, Dramaten och Sveriges Riksdag.

Till vår kund inom tele-, data- och säkerhetsinstallationer söker vi nu en ekonomiassistent för ett vikariat på 2 månader. Som ekonomiassistent kommer du under uppdragsperioden att få en bred roll och stötta inom såväl ekonomi som administration. Vår kund sitter i en fin villa i Mälarhöjden och du kommer att bli del av ett trevligt och familjärt team om ca 15 personer.

Arbetsuppgifter:

  • I rollen som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen innebära att:
  • Sköta registreringen/kontering av leverantörsfakturor för tre bolag
  • Sköta löpande kund och leverantörsreskontra samt verifikationsregistrering för Telehantering i Göteborg och Östersund
  • Följa upp att tidregistreringen sköts
  • Registrera ordrar på felanmälningar som kommer in via hemsidan
  • Löpande problemlösning tex krediteringar
  • Beställa kontorsmaterial vid behov

Vem är du?
Du har tidigare erfarenhet från reskontraarbete och tycker om att arbeta med ekonomi och administration. Du har en god initiativtagningsförmåga och ser vad som behöver göras. Vidare uppskattar du att arbeta brett och få vara med och stötta där det behövs. Som peson är du prestigelös och lättsam med skinn på näsan.

Du erbjuds:
En bred ekonomiroll på ett trevligt bolag med mycket fina lokaler nära Mälarhöjdens tunnelbana. Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos kund. Uppdraget är på heltid med start i början på mars och två månader framåt.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Frida Gylner
0766012474

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till Telehantering i Hägersten