Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till stort internationellt bolag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning, ett internationellt bolag i Kista inom hemelektronik och teknik, söker vi nu en ekonomiassistent för ett konsultuppdrag. Uppdraget fortlöper per omgående och ett år framåt med chans till förlängning för rätt person.

 

Rollen innefattar 50 % support på leverantörsreskontra med fokus på reserelaterade kostnader samt 50 % support på kundreskontra i form av orderhantering.

Dina huvudansvarsområden kommer vara att:

  • Samla in, kontrollera och godkänna reseräkningar samt utlägg
  • Manuellt hantera blockerade kundorders

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt minst tre års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent. Du ska ha arbetat med kund- och leverantörsreskontra tidigare, och gärna med stora flöden. Du är en van användare av Microsoft Office och har du erfarenhet av SAP R/3 Software ser vi det som ett stort plus. Du talar och skriver obehindrat på engelska, kan du även svenska är det meriterande.

 

Som person är du strukturerad, ansvarsfull och noggrann. Du är driven och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

 

 

Du erbjuds
Ett spännande uppdrag som ekonomiassistent på ett internationellt bolag som sitter i fina lokaler i Kista. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och är på heltid med start omgående. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angeliqa Haapanen via mail:
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se.

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

Lön
Enligt överenskommelse.

 

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till stort internationellt bolag