Jurek

Ekonomiassistent till sommaruppdrag

För kunds räkning, ett expansivt företag inom infrastruktur söker vi nu en driven ekonomiassistent för ett sommarvikariat. Uppdraget löper på heltid från vecka 26 till 32. Tjänsten är placerad på kundens huvudkontor i Solna Business Park. Du kommer ingå i ett team på totalt 7 personer på ekonomiavdelningen, varav 3 st på reskontra. Dina främsta arbetsuppgifter kommer innefatta leverantörsreskontra och kontering av fakturor samt kundfakturering. 


Vem är du?
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom leverantörsreskontra. Du har förståelse för flödet och hur man konterar en faktura.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är en lagspelare, positiv och framåt och beredd att hugga in där det behövs. Det kommer finnas en 1 person på plats i reskontra teamet som du jobbar tillsammans med under sommaren, dock kommer du sitta helt självständigt de två sista veckorna i juli då alla är på semester varför det är viktigt att du kommer kunna vara på plats under denna perioden.


Du erbjuds
En roll som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra i ett spännande företag. Tjänsten omfattar heltid med start vecka 26 och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper fram till vecka 32. 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till sommaruppdrag