Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till sommaruppdrag

Till vår kund, ett familjeägt tillverkningsbolag inom skyddsutrustning söker vi nu en ekonomiassistent att avlasta i det löpande under sommarmånaderna. Kunden har sitt kontor på Lidingö. Ekonomiavdelningen består av 6 personer. De flesta går på semester i juli varför du kommer jobba helt självständigt i ca två veckor. Uppdraget startar 1 juni och löper fram till sista augusti.


Arbetsbeskrivning:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Löpande bokföring
  • Kontering
  • In/utbetalningar
  • Kund-och leverantörsreskontra
  • Påminnelsehantering
  • Avstämningar
  • Scanning av fakturor  
  • Lyfta kreditspärrar
  • PosthanteringVem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har förståelse för flödet och kan självständigt driva ditt eget arbete. Har du dessutom erfarenhet av affärssystemet Microsoft Dynamics NAV samt leverantörsscanning systemet ExFlow ses det som meriterande.


Som person är du noggrann och strukturerad, service-minded och bredd att hugga in där det behövs.Du erbjuds

En bred roll som ekonomiassistent. Tjänsten omfattar heltid med start 1:a juni och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper fram till sista augusti.


Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

 


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Sophie Hersvall

 

 

Ansök nu 

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till sommaruppdrag