Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till Setterwalls Advokatbyrå

Om företaget
Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 260 medarbetare, varav 190 jurister. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en ekonomiassistent till Setterwalls Advokatbyrå under ett vikariat på ett år. Du blir en värdefull person i ett team om 5 personer, och tillsammans med en kollega arbetar du med fakturering och stöttar organisationen. Rollen innebär ett stort eget ansvar, men också uppgifter där du behöver anpassa dig efter andra individer. Arbetet ställer krav på proaktivitet, struktur och prioriteringsförmåga. Du kommer hantera information som kräver sekretess varför det förväntas att du är noggrann och har hög integritet.

Rollen ger dig möjlighet att inleda din karriär inom en ekonomifunktion, du kommer att introduceras väl i arbetet genom ett gediget stöd från din handledare och fadder. Satsar du på oss, kommer vi att satsa helhjärtat på dig.

Vem är du?
Vi tror att du är relativt nyutexaminerad akademiker, företrädesvis med inriktning mot redovisning. Du är ambitiös och har en vilja att ta till dig ny kunskap och skapa dig en förståelse för ekonomirelaterad support till externa kunder och interna kollegor. Du är duktig på att skapa struktur och kan driva arbete framåt. Likt oss, värdesätter du att arbeta i team och trivs att vara en del av en aktiv arbetsmiljö, men du har också en god förmåga att arbeta självständigt inom ditt ansvarsområde.

Som person söker vi dig som trygg i dig själv. Du tar ett stort ansvar, är noggrann och systematiskt samtidigt som du trivs med att ge service. Du tycker om att samarbeta med andra och har lätt för att kommunicera och anpassa din kommunikation till olika människor. Vidare så tror vi att du är en lösningsorienterad person som bidrar med positiv inställning.

Du erbjuds
I tjänsten som ekonomiassistent hos Setterwalls Advokatbyrå erbjuds du att få arbeta på en av de stora advokatbyråerna. Som nyutexaminerad får du chansen att knyta kontakter och få erfarenhet av ekonomi och att arbeta på en ekonomiavdelning. Setterwalls sitter i fina lokaler i centrala Stockholms innerstad.

I denna rekrytering samarbetar Setterwalls Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petronella Wilse, 0707757669, eller mail: petronella.wilse@jurek.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se. Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till Setterwalls Advokatbyrå