Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till roligt uppdrag i Göteborg

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett spännande företag beläget i Göteborg. Här välkomnas du till en arbetsplats med god stämning, trevliga kollegor och härligt arbetsklimat. I din roll som ekonomiassistent kommer du att arbeta med hela fakturerings processen, stämma av tidrapporter, skicka faktureringsunderlag samt vara behjälplig med diverse administrativa arbetsuppgifter.

Detta är en konsultanställning initialt men för rätt person är ambitionen att bli anställd hos kunden längre fram. Vill du bli en del av ett varmt, kompetent och trevligt team där du dessutom får växa och utvecklas i din roll tar jag med glädje emot din ansökan!

Vem söker vi?
Vi ser att du är minst utbildad gymnasieekonom med arbetslivserfarenhet alternativt att du läst en YH- eller universitetsutbildning inom ekonomi. Det viktigaste är att du verkligen tycker om att arbeta med ekonomi samt är prestigelös och engagerad i ditt arbete. Vidare tror vi att du är lyhörd, social och trivs med att arbeta tillsammans med andra.

Du erbjuds
Du erbjuds en rolig roll på ett spännande företag i fräscha lokaler i Göteborg. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kunden. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till roligt uppdrag i Göteborg