Jurek

Ekonomiassistent till Novi Resort

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta självständigt med redovisningen för Novi Resort och dess verksamhet. 

 

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:

• Kund- och leverantörsreskontra

• Löpande bokföring

• Kassaredovisning

• Avstämningar

• Samt andra förekommande ekonomirelaterade arbetsuppgifter

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som ekonomiassistent och vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat i hotell- och/eller restaurangbranschen vars verksamheter är transaktionstunga med differentierade momssatser. Du är van och bekväm med att arbeta självständigt och har god systemvana.

 

Vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat i Fortnox och du bör ha goda kunskaper av Excel.

 

Som person är du flexibel, självständig och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du trivs i en organisation med högt tempo och att du kan och trivs med att arbeta självständigt men samtidigt vara en viktig medarbetare i ett team. Vi tror även att du tidigare har jobbat i organisationer med många olika kontaktytor.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som ekonomiassistent på Novi Resort. Novi Resort ingår i en större koncern där Jurek är det största bolaget. Uppdraget är initialt ett konsultuppdrag med start i början av juni och med ett slutdatum i mitten av augusti.

 

Kontoret är beläget på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till Novi Resort