Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till myndighet i Solna

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Till myndighet i Solna söker vi nu en ekonomiassistent inom kundreskontra och leverantörsreskontra. Uppdraget omfattar heltid från 2018-09-03 och löper i sex månader med möjlighet till förlängning.

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta både med med kund- och leverantörsreskontra. Du kommer också att självständigt hantera hela processen från faktura till återredovisning. Arbetet innehåller också framställan av faktura till indrivning av kundfodringar. Assistentuppgifter kan också förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst två års arbetslivserfarenhet från liknande arbete, gärna i statlig tjänst. Du har mycket goda kunskaper i MS Office samt god erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem gärna Agresso och Visma. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Du erbjuds

En roll som ekonomiassistent på myndighet i Solna inom kundreskontra och leverantörsreskontra. Uppdraget omfattar heltid från 2018-09-03 och löper i sex månader med möjlighet till förlängning.

Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Denna roll är för dig som är flexibel, har ett stort driv och som tycker om att arbeta självständigt i din roll men ändå nära dina med kollegor.  Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se.

Välkommen med din ansökan, tillsammans med två referensuppdrag (gärna från statlig tjänst) via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till myndighet i Solna