Jurek

Ekonomiassistent till långsiktigt uppdrag om 60 %, Göteborg

Om rollen som ekonomiassistent
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent till ett trivsamt och familjärt kontor beläget i Askim strax utanför centrala Göteborg. Här får du arbeta med varierande arbetsuppgifter så som avstämning mot bank, hantering av kund och leverantörsfakturor, orderhantering samt inköp av kontorsmaterial.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående på 60% där du erbjuds en trevlig arbetsdag, härliga kollegor och en finfin utsikt från kontoret.


Vem söker vi till detta roliga jobb?

Till denna tjänst söker vid dig som arbetat i en liknande roll tidigare och trivs med jobbet som ekonomiassistent. Vi tror att du som söker är prestigelös, engagerad och serviceminded och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor.
Då arbetet är deltid om 60% har du till stor del möjlighet att själv lägga upp dina arbetstider och dagar så som det passar dig.


Du erbjuds

En riktigt rolig roll som ekonomiassistent på ett trevligt företag beläget i Askim. Här får du garanterat en trevlig arbetsdag tillsammans med dina kollegor. Du kommer att vara anställd som konsult hos Jurek men arbeta ute hos kund. Uppdraget är långsiktigt med en arbetstid om 60% med start omgående.


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor eller funderingar går det fint att maila ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

Vi ser framemot din ansökan!

Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Visstid Deltid

Kontakt:

Julia Järvholm


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 10 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till långsiktigt uppdrag om 60 %, Göteborg