Jurek

Ekonomiassistent till långsiktigt uppdrag i Alingsås

Till vår spännande kund i Alingsås söker vi nu en ekonomiassistent inom kundreskontra för ett långsiktigt uppdrag. Är du nyexad ekonom eller ett par år in i karriären och redo för nästa roliga utmaning? Vill du arbeta i en grupp med engagerade och stöttande kollegor? Då kan vi ha helt rätt uppdrag för dig! 

Det här är ett konsultuppdrag, där du i förlängningen har god möjlighet till anställning hos kund. 


Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att arbeta i en central ekonomifunktion som stöttar flera bolag i koncernen. Din arbetsgrupp om fem personer ansvarar för arbetet med kundreskontra. Du kommer att bli en del av ett engagerat och hjälpsamt team. Din arbetsvardag kommer huvudsakligen att bestå av följande arbetsuppgifter: 

• Kreditbedömningar
• Inbetalningar
• Felsökning av inbetalningar i systemet
• Löpande kundkontakt, främst via mail
• Betalningspåminnelser till kunder
• Kontoavstämningar

Du kommer att arbeta i flera olika affärssystem, bl.a. Movex och Microsoftbaserade system. 
Du kommer att arbeta kontorstider med viss möjlighet till flex. 


Du som söker
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi eller har samlat på dig motsvarande erfarenhet från tidigare arbete som ekonomiassistent. 

Som person tror vi att du som söker är driven, noggrann och samarbetsvillig. Du är en van datoranvändare och är effektiv i ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt, men som en del av en mindre arbetsgrupp. Du uppskattar en social sammanhållning i gruppen och tycker att det är roligt att vara på jobbet! 

Du har grundläggande kunskap i Excel och god systemvana i övrigt. 


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett variationsrikt och utvecklande uppdrag som ekonomiassistent inom kundreskontra hos vår kund i Alingsås. Uppdraget kommer att starta omgående och pågå i tre månader, där intentionen är att du i förlängningen går över i anställning hos kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. Du når mig på: elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
  
Område: Alingsås
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Alingsås . Publicerat : 10 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till långsiktigt uppdrag i Alingsås