Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till långsiktigt & roligt uppdrag, Göteborg

Arbetsbeskrivning
Nu finns en strålande möjlighet att bli en del av ett riktigt härligt gäng på ett bolag i framkant i Mölndal. Du kommer att bli en del av en grupp på ekonomiavdelningen som består av 4 personer som tillsammans hanterar leverantörsreskontran.

I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat att arbeta med att ankomstregistrera fakturor, lägga upp nya leverantörer, utbetalningar, bokföring och bokslutsarbete.

Här får du chansen att utvecklas i din roll som ekonomiassistent tillsammans med engagerade och positiva kollegor i en härlig arbetsmiljö. 
Detta är ett konsultuppdrag på 100% med start omgående som sträcker sig minst 9 månader framåt.


Vem söker vi till denna roliga roll?
Till denna roll söker vi dig som är van att arbeta i högt tempo och hantera stora flöden av fakturor. Vi tror att du är noggrann och kommunikativ och trivs med att ha en daglig kontakt med såväl dina kollegor som leverantörer. Att prioritera och balansera din arbetsdag är inga problem och du är duktig på att se vad som behövs göras för stunden.

Systemet som kunden använder är Dynamics AX. Då kommunikationen sker på såväl svenska som engelska så ser vi att du som söker känner dig trygg i båda språken.


Du erbjuds

Ett riktigt roligt och spännande jobb hos en välkänd kund med goa arbetskollegor! Uppdraget är beläget på ett trivsamt och fint kontor i Mölndal dit det finns goda kommunikationsmöjligheter. Uppdraget startar snarast möjligt och sträcker sig minst 9 månader framåt.


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista utsatt datum. Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se
 

Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Julia Järvholm


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till långsiktigt & roligt uppdrag, Göteborg