Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till kreativt kontor i centrala Göteborg

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett mycket trevligt företag beläget i centrala Göteborg. Här välkomnas du till en arbetsplats med god stämning, trevliga kollegor och härligt arbetsklimat. I din roll som ekonomiassistent ingår arbetsuppgifter som att hantera inkommande leverantörsfakturor, bearbeta och följa upp projekt, se över projektens timpriser, fakturering och attestering av fakturor.

Detta är en konsultanställning med start omgående som sträcker sig 3-4 månader. Anställningens omfattning är på 80%. Vill du bli en del av ett varmt, kompetent och trevligt team där du dessutom får växa och utvecklas i din roll tar jag med glädje emot din ansökan!


Vem söker vi?

Vi ser att du är minst utbildad gymnasieekonom med arbetslivserfarenhet alternativt att du läst en YH- eller universitetsutbildning inom ekonomi. Det viktigaste är att du verkligen tycker om att arbeta med ekonomi samt är prestigelös och engagerad i ditt arbete.

Vidare tror vi att du är lyhörd, social och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Då kontoret präglas av värme och gemenskap kommer du snabbt in i gruppen och får en rolig och stimulerande arbetsdag.


Du erbjuds

Du erbjuds en bred roll på ett trevligt företag beläget i fräscha lokaler i Göteborg. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Deltid

Kontakt:

Julia JärvholmAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 2 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till kreativt kontor i centrala Göteborg