Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till kommunikationsbyrå i City

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Till vår kund som är en ledande kommunikationsrådgivare söker vi en ekonomiassistent. Du kommer ansvara för den dagliga leverantörsreskontran och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:

  • Ansvar för hela flödet i Proceedo från ankomst till klar
  • Påminnelse av attest till anställda
  • Överföring av filer från Proceedo till Rexor
  • Betalning av leverantörsfil
  • Ansvara för minskning av påminnelser från leverantörer
  • Kontrollering av skovikrapporter avseende reseräkningar, utlägg och kvitton
  • Påminna chefer om attest i skovik.Exportera lönefil från Skovik till Agda
  • Skapa bokföringsordrar från skovik till Rexor
  • Viss projektredovisning och fakturering kan förekomma i slutet av uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och fram till juni under en pågående rekrytering. Det finns goda chanser att kunna vara aktuell för rekryteringen.

Vem är du?
Vi söker dig som är gymnasieekonom eller motsvarande med några års erfarenhet i rollen som ekonomiassistent. Du känner dig trygg med löpande redovisning och reskontra. Du är en van användare av affärssystem och har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel, samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du ansvarsfull, prestigelös och hjälpsam. Vidare är du ambitiös och resultatinriktad. Du trivs i sociala sammanhang, har lätt för att skapa kontakter och tycker om att arbeta i team.

Du erbjuds
Vår kund erbjuder en flexibel och kreativ miljö. Kulturen på bolaget är prestigelös, alla hjälps åt för att nå gemensamma mål och visar ödmjukhet inför varandra att arbeta i en professionell organisation. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund som har kontor på Södermalm.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse på petronella.wilse@jurek.se Ansök på www.jurekbemanning.se.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till kommunikationsbyrå i City