Jurek

Ekonomiassistent till K-Bygg i Östersund

Nu har du möjligheten att få bli en del av ett växande och spännande bolag i en välkänd koncern.

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och som med en positiv attityd och skinn på näsan vill ta dig an uppgifter inom kundreskontra.

 

 

Arbetsuppgifter

Du blir en del av ett familjärt bolag där man värnar om sin kultur och där alla hjälps åt. Huvudsakligt ansvarsområde är kundreskontra och du kommer tillhöra ett ekonomiteam på 11personer varav en inom kundreskontra samt rapporterar till ekonomichef.

 

I din roll som ekonomiassistent så kommer du att arbeta med varierande uppgifter där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 

• Löpande och månadsvis uppföljning av reskontra och kundkrediter

• Kontakt med platschefer och säljare gällande betalningar och kreditlimiter

• Ansvara för kundkreditförsäkringsfrågor

• Vara delaktig i bokslutsarbete

• Påminnelse och räntefakturering

• Registrering av kundbetalningar

 

 

Vem är du?

Du är en person som ser möjligheter, är öppen för förändringar och gärna bidrar med förslag. Du trivs med att arbeta nära dina kollegor och är en riktig teamspelare. Du är noggrann och flexibel med en positiv inställning. Du har ett intresse för digitaliseringsprocesser och gärna tidigare erfarenhet från det.

 

Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet från en liknande roll som ekonomiassistent med fokus på kundreskontra och kundkrediter. Har du tidigare erfarenhet från branschen och kreditförsäkring är det meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder en rolig och varierande roll på ett framgångsrikt bolag i en mycket spännande bransch.

Du välkomnas till en familjär, öppen och entreprenöriell företagskultur. Som en del av Kesko erbjuder vi en spännande arbetsplats med många möjligheter till utveckling och utmaning.

 

Hos Kesko fokuserar vi på människan – oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners. Bygg och renovering handlar om förtroende – och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt. Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket, då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

 

Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

I den här processen samarbetar Kesko med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070?751 9343 alt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Kesko Sverige äger och driver verksamheter inom bygg- och infrastruktur. Bygghandel för proffs och konsumenter, infrastruktur så som elnät, telenät och vatten- och avlopp. Våra varumärken är K-Bygg, K-Rauta och Onninen. Vi finns över hela Sverige, från Storuman i norr till Malmö i söder. Idag är vi 1400 medarbetare och vi fortsätter att växa.

 

Kesko Sverige är ett helägt dotterbolag till den finska koncernen K-Group som driver dagligvaruhandel, bilhandel samt bygg- och teknisk handel. K-Group har 45 000 anställda med verksamhet i 8 länder.

 

Alla vi som arbetar inom Kesko Sverige har ett gemensamt mål: att bli nr 1 i Sverige inom bygg- och infrastruktur och branschens mest attraktiva arbetsgivare.

 

Område

Östersund

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till K-Bygg i Östersund