Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till Internationellt konsultbolag Roland Berger

Har du erfarenhet av ekonomiarbete och vill utveckla dina ekonomikunskaper hos ett internationellt konsultbolag? Hos Roland Berger har du din chans! Vi söker dig dom gillar att jobba självständigt och med mycket eget ansvar över ditt arbete.


Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent hos Roland Berger, internationellt managementbolag, arbetar du brett och självständigt med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Arbetet sker företrädesvis i ekonomisystemet SAP ByD samt Excel. Du arbetar tillsammans med företagets redovisningsansvarig och rapporterar till ekonomichef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, löpande bokföring och kundfakturering, granska reseräkningar, avstämningar och en del projektredovisning. Ditt arbete leds av redovisningsansvarig och du är delaktig vid månads-, kvartals- och årsbokslut. Vidare är du även delaktig i att analysera finansiell information och förbereda finansiella rapporter.


Vem är du?

Vi söker dig med ekonomisk utbildning från högskola eller YH-utbildning samt minst ett års erfarenhet i rollen som ekonomiassistent.

Som person är du noggrann och förstår vikten av att saker du gör blir rätt och håller hög kvalité. Du är service-minded och självgående. Du trivs med att arbeta självständigt, med frihet under ansvar och i en flexibel miljö med högt tempo. Vidare är du prestigelös och ansvarsfull. Du tar ett ägandeskap för ditt egna arbete och är handlingsinställd i ditt sätt att angripa dina arbetsuppgifter.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office-paketet med fokus på Excel. Har du erfarenhet av SAP ByD och/eller arbetat inom tjänstesektorn tidigare så är detta meriterande.


Du erbjuds

Tjänsten är perfekt för dig som vill utvecklas i din roll som ekonomiassistent hos ett internationellt konsultbolag i en expansiv fas. Du kommer att få arbeta i ljusa, fina lokaler på en spännande arbetsplats placerat i centrala Stockholm.

Tjänsten är en direktanställning med tilltänkt start i januari 2020 hos Roland Berger.
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Paus på sophie.paus@jurek.se.

Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande!
Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Sophie Paus


Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till Internationellt konsultbolag Roland Berger