Jurek

Ekonomiassistent till Internationellt konsultbolag i city

Har du erfarenhet av ekonomiarbete och vill utveckla dina ekonomikunskaper hos ett internationellt konsultbolag? Vi söker dig dom gillar att jobba självständigt och med mycket eget ansvar över ditt arbete. Trivs du i högpresterande miljöer där man får vara delaktig i den dagliga verksamheten? Då har vi tjänsten för dig.


Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund som sitter i centrala Stockholm. Kunden är en internationell aktör inom managementkonsult sektorn. Här kommer du få arbeta brett och självständigt med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Arbetet sker företrädesvis i ekonomisystemet SAP ByD samt Excel. Du arbetar tillsammans med företagets redovisningsansvarig och rapporterar till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• In & utbetalningar
• Löpande bokföring
• Fakturering
• Granska reseräkningar
• Avstämningar
• Viss projektredovisning

Du kommer även vara involverad vid månads-, kvartals- och årsbokslut. Du kommer även vara delaktig i att analysera finansiell information samt sammanställa finansiella rapporter till CFO. Ditt arbete leds av redovisningsansvarig,


Vem är du?
Vi söker dig med ekonomisk utbildning från högskola eller YH-utbildning samt minst ett års erfarenhet i rollen som ekonomiassistent.

Som person är du noggrann och förstår vikten av att saker du gör blir rätt och håller hög kvalité. Du är service-minded och självgående. Du trivs med att arbeta självständigt, med frihet under ansvar och i en flexibel miljö med högt tempo. Vidare är du prestigelös och ansvarsfull.

Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och drivs av att vidareutveckla dessa.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office-paketet med fokus på Excel. Vidare tror vi att du har god erfarenhet av olika ekonomisystem samt ser det som meriterande om du har jobbat i SAP ByD.


Du erbjuds
Tjänsten är perfekt för dig som vill utvecklas i din roll som ekonomiassistent hos ett internationellt konsultbolag i en expansiv fas. Du kommer att få arbeta i ljusa, fina lokaler på en spännande arbetsplats placerat i centrala Stockholm.

Tjänsten är en direktanställning med tilltänkt start snarast möjligen.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se.

Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande!

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till Internationellt konsultbolag i city