Jurek

Ekonomiassistent till internationellt bolag i norra Stockholm

Nu söker vi en driven och självgående ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra till vår kund som är ett internationell bygg och anläggningskoncern placerat i norra Stockholm. Uppdraget startar omgående och förväntas fortlöpa till våren 2023.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent till vår kund kommer du tillsammans med ett familjärt och sammansvetsat team ansvara för leverantörsreskontran. Förutom arbetet i den dagliga verksamheten kommer du även att driva förbättringar och affärsprocesser framåt. Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter att innebära:

 

• Löpande bokföring

• Kontering och attestering av fakturor

• Kvittoredovisning

• Förbereda betalningsfiler

• Ad-hoc

 

Vem är du?

Du är en social och utåtriktad person som trivs att arbeta både i team och enskilt. Du har en god problemlösningsförmåga och ett pedagogiskt förhållningssätt i handledning av kollegor och medarbetare. Du har en stark analytisk och problemlösande förmåga och fallenhet att anpassa kommunikationen till olika behov när du koordinerar, samordnar och leder aktiviteter. Som person är du även initiativtagande och prestigelös och orädd samt gör det som behövs för att få jobbet gjort.

 

Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi och har arbetat som ekonomiassistent i minst 2-5 år med fördel inom leverantörsreskontra. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare är du systemvan och har lätt för att lära dig nya, samt är meriterande om du tidigare jobbat med kvittoredovisning.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på ett spännande bolag, med start omgående där arbetet är till stor del förlagt på kundens kontor i Kungsängen. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef,

 

Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till internationellt bolag i norra Stockholm