Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till internationellt bolag

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett spännande internationellt företag i Göteborg. Här trivs du som vill arbeta på en dynamisk arbetsplats i en föränderlig miljö. Arbetsgruppen utökas och du välkomnas till ett härligt och kompetent team på 6 personer. I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande bokföring med ett fokus på leverantörsfakturor. I din roll kommer du att arbeta med hela processen kring leverantörsreskontra, där arbetsuppgifter kommer att innefatta registrering, attestering, scanning och matchning av fakturor. Detta är en konsultanställning med start omgående som sträcker sig initialt 6 månader framåt med goda chanser till förlängning.

Vi söker dig som...
Är minst gymnasieekonom och har yrkeserfarenhet från arbete med leverantörsreskontra under ett par år. Vi tror vidare att du är trygg i din roll, självgående och serviceinriktad samt har god systemvana. Det är viktigt att du har en god känsla för att arbeta med siffror, är hjälpsam och trivs bra med att arbeta i nära samarbete med andra. Då detta är ett internationellt bolag är det även viktigt att du känner sig bekväm med både svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Du erbjuds
Du erbjuds en härlig arbetsplats i ett spännande globalt bolag beläget på Lindholmen i Göteborg. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Tilda Dahlberg på tilda.dahlberg@jurek.se
. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Tilda Dahlberg

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till internationellt bolag