Jurek

Ekonomiassistent till härligt sommarjobb på Paulig Group!

Paulig Group är en familjeägd internationell livsmedelskoncern som producerar livsmedel och är kända för sina högklassiga varumärken och tjänster. Företaget erbjuder kaffeprodukter, livsmedelskoncept, kryddor, plantbaserade livsmedel och snacks. Företagets varumärken är Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold&Green och Poco Loco. Paulig Group har 2 130 anställda i 13 länder. Omsättningen 2018 uppgick till 907 miljoner euro. Läs mer på www.pauliggroup.com.

 

Till Paulig Group söker vi nu en ekonomiassistent till ett riktigt roligt jobb under sommarmånaderna. Här blir du en del av ett superteam och får garanterat en rolig, innehållsrik och trevlig arbetsdag! Detta är ett konsultuppdrag med start i juni som sträcker sig till mitten av augusti och uppdragets omfattning är på heltid.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter, t.ex ankomstregistrering av fakturor, upplägg av nya leverantörer, hantering av inbetalningar och stöd till verksamheten i olika frågor kring fakturahantering. Du får garanterat en utvecklande och lärorik arbetsdag med massor av spännande arbetsuppgifter.

 

Detta är det perfekta sommarjobbet för dig som studerar ekonomi och vill samla på dig värdefull erfarenhet inför framtiden.

 

 

Vem söker vi till denna spännande roll?

Vi söker dig som är utåtriktad och driven. God service är ett av dina ledord och du gillar att hjälpa till där det behövs. Att vara noggrann och strukturerad är självklart för dig och du är van vid att arbeta självständigt mot deadlines. Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och har ett stort intresse för ekonomi!

 

Vidare så tror vi att du som söker studerar en utbildning inom ekonomi och snart är färdigutbildad. Kanske har du haft ett liknande extra- eller sommarjobb tidigare?

 

 

Du erbjuds

Ett riktigt roligt konsultuppdrag som ekonomiassistent under sommaren hos Paulig Group. Här får du chansen att få en inblick i rollen som ekonomiassistent och samla på dig mängder utav värdefull erfarenhet inför framtiden.

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag – för frågor eller funderingar gällande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta mig på julia.jarvholm@jurek.se alt 031-712 83 50.

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 24 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till härligt sommarjobb på Paulig Group!