Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till Ford Credit

Om kunden
Ford Credit är ett av världens största och mest väletablerade finansbolag inom fordonsindustrin för både företag och privatpersoner. På Ford Credit finns ett engagemang och en passion för att erbjuda enastående produkter och service till sina kunder. Värderingarna som präglar organisationen är att göra det rätta för såväl medarbetare, miljön och kunderna.

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent på Ford Credit kommer du att arbeta med att stansa in alla inkommande betalningar från kunder. Du kommer också att se över och reglera eventuella differenser mellan konton, göra avstämningar mot konton samt bokföra betalningar. Det ingår också viss administration i rollen.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag om 100% med goda chanser till att bli anställd direkt hos kunden. Är du ute efter en ny rolig utmaning och älskar att arbeta med siffror tar jag gärna emot din ansökan!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är minst gymnasieekonom med ett brinnande intresse för siffror. Som person är du noggrann, analytisk och engagerad i de arbetsuppgifter du tar dig an. Vi tror att du är duktig på att upptäcka det andra missar, är driven och har en positiv inställning. Vill du få chansen att arbeta i en organisation med stor tillväxt, engagerade medarbetare och en roll med spännande arbetsuppgifter så är detta en fin möjlighet för att ta nästa steg i karriären!

Du erbjuds
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se eller 031-7128350. Ansök på 
www.jurek.se

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 mars . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till Ford Credit