Jurek

Ekonomiassistent till DEKRA i Göteborg

Är du en effektiv, snabblärd person med tidigare erfarenhet inom ekonomi? Då är detta en fantastisk möjlighet för dig som vill växa i rollen som ekonomiassistent på ett spännande företag!


Om rollen
Du kommer tillhöra en ekonomiavdelning med åtta medarbetare och bistå organisationen med uppgifter gällande hela ekonomiflödet. Här får du insyn i hela ekonomiavdelningens arbete för DEKRAs svenska koncernbolag. Du kommer få möjlighet att delta i projekt, jobba med effektiviseringar och förbättringar i vardagen. Dina arbetsuppgifter kommer vara väldigt varierande och bl.a. innefatta:

• Löpande bokföring
• Behjälplig vid månadsbokslut och rapportering
• Avstämningar
• Kund- och leverantörsreskontra
• Löpande kommunikation med både interna och externa aktörer

Tjänsten är på heltid/dagtid med start så snart som möjligt. Kontoret ligger nära en spårvagnshållplats i Gamlestan och det finns även goda parkeringsmöjligheter. Du kommer sitta i fina lokaler med många härliga kollegor!


Vem är du?
Du har en eftergymnasial ekonomiutbildning och har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du bör från start ha goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har vana av redovisningssystem. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du trivs i en supportande roll och levererar service ut i organisationen med ett leende. Vi söker dig som vill jobba i team där det är familjär stämning och som tycker det är viktigt att stötta och ställa upp på varandra på daglig basis.

Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och noggrann. Rollen är självständig och för att trivas tror vi att du är en person med förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Du har lätt för att se helheten, är utvecklingsinriktad och har stor social kompetens.


Om DEKRA
DEKRA verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering. Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av det mest framgångsrika företaget i världen inom sin bransch. DEKRA lägger ned mycket energi på att deras anställda ska trivas med sina kollegor och sina arbetsuppgifter - att det helt enkelt skall vara roligt att gå till jobbet. Det är trots allt en stor del av din tid du tillbringar på ditt arbete.
I denna rekryteringsprocess samarbetar DEKRA med Jurek.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist via karin.kvist@jurek.se alternativt 0739-42 56 10. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR.

Område: Göteborg
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 9 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till DEKRA i Göteborg