Jurek

Ekonomiassistent till byrå mitt i centrala Stockholm

Arbetsuppgifter

Till en redovisningsbyrå i centrala Stockholm söker vi nu dig som är i början av din karriär och som vill komma in på en byrå där det finns goda möjligheter till att utvecklas i din roll som ekonom. Du kommer att arbeta med ett team av fyra andra redovisningsekonomer samt 3 lönehandläggare och du kommer att ansvara för samtliga kunders leverantörsreskontraflöde. För rätt person finns goda möjligheter att utveckla tjänsten och framöver ta mer ansvar. 

 

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

• Fakturaregistrering

• Kontering

• Attestflöde

• Ad hoc

 

Vem är du?

Du är en noggrann och strukturerad person med en positiv teamkänsla och laganda. Du är inte rädd för att ställa frågor och är nyfiken för att lära dig. Du drar dig inte för att jobba med återkommande arbetsuppgifter och har en förmåga att prioritera när det är högre belastning i arbetet. 

 

Vi erbjuder

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av oss på Jurek Rekrytering & Bemanning men du kommer vara placerad på kundens kontor i centrala Stockholm. Uppdraget förväntas starta omgående och löpa i minst tre månader med chanser till överrekrytering vid uppdragets slut. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till byrå mitt i centrala Stockholm