Jurek

Ekonomiassistent till börsnoterat bolag i centrala Stockholm

Arbetsbeskrivning:

Till vår kund som är ett välkänt varumärke och ledande inom sin bransch söker vi nu en ekonomiassistent till ett föräldravikariat på ett år. Du kommer att bli en del av ett sammansvetsat team och bland annat ansvara för leverantörsreskontraflödet, utföra kreditupplysning för nya kundkonton och ha en supporterande roll gentemot säljavdelningen. Vidare kommer du att vara behjälplig under bokslutsarbetet med att göra balansavstämningar samt bevaka ekonomimailen och inkommande frågor.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Bokföring av leverantörsfakturor

• Hantera inkommande mail och post

• Stötta i månadsbokslut

• Supportera säljteamet

• Övriga ad hoc uppgifter

 

Vem är du?

Du bör ha viss erfarenhet av att jobba med leverantörsreskontra och snabbt kunna komma in i rollen och bli relativt självgående. Du har en förståelse för redovisningen och gärna ha viss systemvana. Som person är du driven och har en vilja att lära dig och fortsätta utvecklas. Du är noggrann, prestigelös och är en lagspelare som stöttar dina kollegor vid behov. Du trivs i en familjär organisation och kan kommunicera väl på både svenska och engelska. 

 

Vad vi Erbjuder

Vi erbjuder en konsultanställning via oss på Jurek där du arbetar ute hos vår kund med fina lokaler i centrala Stockholm. Uppdraget förväntas starta i maj och löpa under åtminstone ett år under en föräldraledighet. Uppdraget är förlagt på heltid med flexibelt upplägg kring hybridarbete, med en fast dag i veckan på kontoret. 

 

Hos Jurek Recruitment & Consulting är vi stolta över att kunna erbjuda dig en attraktiv och konkurrenskraftig månadslön. Din professionella och personliga välbefinnande är viktiga för oss, och därför inkluderar vårt erbjudande även en generös semesterförmån samt möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Vi tror på att stötta och engagera våra konsulter på bästa sätt, och därför tillhandahåller vi även en dedikerad konsultchef som finns där för att stödja dig i din arbetsresa.

 

Om du har några frågor eller vill veta mer om denna spännande tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, Sara Winberg, via e-post på sara.winberg@jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur denna möjlighet kan vara nästa steg i din karriär..

 

Om Oss

Jurek Recruitment & Consulting erbjuder en omfattande portfölj av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områden som juridik, ekonomi, HR, marknadsföring och administration. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till börsnoterat bolag i centrala Stockholm