Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till bolag inom tillväxt

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

 

 

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi en ekonomiassistent till ett bolag som är ledande inom brandsäkerhet. Företaget har nyligen genomfört ett företagsförvärv och står nu inför en spännande resa. Som ekonomiassistent kommer du stötta övriga ekonomer med kund- och leverantörsreskontra under ett pågående systembyte.

 

Dina arbetsuppgifter inkluderar stöttning av följande:

 

Kund- och leverantörsreskontra
- Registrering och upplägg av nya leverantörer
- Scanning, kontering och betalning av leverantörsfakturor
- Bokning av inbetalningar
- Utreda betalningar som inte matchar
- Påminnelse och inkassohantering

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har cirka ett års erfarenhet av att arbeta med ekonomi. Denna roll passar dig som vill vara en del av en spännande resa, då företaget nyligen gjort ett företagsförvärv. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, det är viktigt att du är en glad, social och en flexibel person som tycker om att arbeta i team. Vidare är du prestigelös och har ett stort intresse för siffror och ekonomi och gillar att arbeta i en entreprenöriellt klimat. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Excel.

 

 

Du erbjuds
Du erbjuds ett uppdrag på två månader med stora chanser till förlängning, vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos kund. Uppdraget är på heltid med start omgående och kontoret ligger i Solna men kommer från sista september att flyttas till Hägersten.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse på petronella.wilse@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 23 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till bolag inom tillväxt