Jurek

Ekonomiassistent till bolag inom skönhetsindustrin

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Du kommer att ansvara för hela flödet för hela den nordiska marknaden. Du kommer att bli en del av ett team på 7 personer där du rapporterar till koncernredovisningschefen. Flödet är till stor del digitaliserat och du kommer även att vara delaktig i avstämningar i samband med månadsboksluten. 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

• Löpande bokföring leverantörsreskontra 

• Attestflöden

• Kontoavstämningar

• Delaktighet i månadsbokslut

 

Vem är du? 

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi eller en kvalificerad yrkesutbildning inom ekonomi. Du bör ha erfarenhet från leverantörsreskontra arbete och har du varit delaktighet i någon form av digitaliseringsarbete är detta önskvärt. Du bör vara självgående och kunna driva dina egna processer. Du bör vara social och samverka i teamet och kommer med idéer och ser förbättringsmöjligheter. 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och inledningsvis i 4 månader med eventuell chans till förlängning. Du kommer att arbeta i kundens lokaler på norra Östermalm och efter en upplärningsperiod finns flexibilitet kring hemarbete. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till bolag inom skönhetsindustrin