Jurek

Ekonomiassistent till bolag inom musikindustrin på Södermalm

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en ekonomiassistent till ett spännande bolag inom musikindustrin. Du kommer att vara en del av ekonomiavdelningen och hantera både kund- och leverantörsreskontra. Dina arbetsuppgifter kommer även att inkludera bankavstämningar, arkivering samt övriga sysslor på ekonomiavdelningen.  

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

• Löpande bokföring 

• Fakturering

• Betalningar

• Kontoavstämningar

 

Vem är du? 

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi eller en kvalificerad yrkesutbildning inom ekonomi. Om du har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är detta meriterande. Som person är du driven och visar ett stort engagemang och du trivs med att arbeta i grupp. Du bör vara noggrann och strukturerad och ta ett stort ansvar för ditt arbete. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska. 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och löper åtminstone över sommaren med chanser till förlängning. Du kommer att arbeta i kundens lokaler på Södermalm. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till bolag inom musikindustrin på Södermalm