Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till bolag inom Digital Marknadsföring

Motiveras du av att jobba i en varierande och ständigt föränderlig miljö? Upplevs du som en serviceinriktad, prestigelös och nyfiken kollega? Då kanske du är rätt person för denna rekrytering!

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu en Ekonomiassistent till ett börsnoterat bolag inom Digital Marknadsföring beläget i centrala Stockholm. I denna roll är du en av fyra Ekonomiassistenter som tillhör det större Financeteamet. Arbetsuppgifterna omfattar både leverantörs- och kundreskontra och du får möjlighet att jobba med internationella marknader. Tjänsten rapporterar till gruppens Teamleader.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat:

 

  • Hantering och bokning av leverantörsfakturor
  • Hantering, bokning och genomförande av utbetalningar till leverantörer
  • Hantering och bokning av inkommande kundinbetalningar
  • Hantering, bokning och genomförande av utbetalningar till publicister
  • Hantering och bokning av utlägg
  • Hantering av supporttickets i CRM
  • Avstämning av vissa balanskonton

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med en utbildning inom ekonomi som har några års erfarenhet av arbete inom leverantörs- och kundreskontra. Vidare är du bekväm med att använda engelska som arbetsspråk och sammanställer med enkelhet data i Excel. Har du erfarenhet av systemen Microsoft Dynamics AX, MediusFlow, Skovik och Adra Match är det en fördel.

 

Eftersom du har stora kontaktytor tror vi att du är relationsbyggande och kommunikativ. Du är serviceinriktad, prestigelös, noggrann och nyfiken på att lära dig nya saker.

 

 

Du erbjuds

En roll som Ekonomiassistent i en interagerande och varierande arbetsmiljö. Du erbjuds arbeta på ett föränderligt och öppet bolag, där medarbetare har möjlighet att växa och utvecklas.

 

I den här rekryteringen samarbetar rekryterande bolag med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på tel. 073-745 06 46. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Emelie Baeckström

 

 

Ansök nu 

Sista ansökningsdag : 25 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till bolag inom Digital Marknadsföring